onsdag 1 september 2010

LÄGENHET

idag har vi äntligen flyttat in i vår lägenhet! som by the way inte är 30 kvadrat, prova 2,5 gången 3 meter. i kid you not. mitt rum i lund är ett mansion i jämförelse. jag har photo boothat lite så att ni kan få se. bättre längre och roligare uppdatering om bland annat kowloon tong, mer om city u kommer när jag känner för det. HA HA.



PEACE 
KÄRLEK

5 kommentarer:

  1. Hej
    Missade dig precis på skype efter att ha jagat hund men får i stället kolla på bilderna på nya lyan. Lägenhen ser ju jättemysig och fräsch ut! Kanske lite trångbott med 8 pers men Martin är väl borta hela dagarna så då kan du ju breda ut dig med de små. (kaninerna, nalle och isis alltså) Det är nog INTE läge att vi bor hos er när vi kommer och halsar på...............Det är inte heller särskilt troligt att IKEA kommer att öka sitt årsreultat, inte så mycket i alla fall.
    Får se lite närmare när vi skypar i kväll. Ska bli jättemysigt.
    Hoppas maten var god!

    Puss från lilla mami

    SvaraRadera
  2. vad mysigt det ser ut! jag kom precis hem från jobbet, skulle slutat fyra men det blev nio istället. har inte ätit sen ett (ok länsade fruktkorgen i fikarummet men det räknas inte). nu är jag hungrig som en vaaarg! men vad gör man inte för att tjäna lite extra kulor? imorgon ska jag träffa elin och jag tar mig friheten att hälsa från dig. nu ska jag äta. PUSS p.s. kul att mamma fortfarande skickar från anonymt... d.s.

    SvaraRadera
  3. Litet men ser fräscht ut! Roligt att det lyckades med Skypen denna gång. Glömde berätta att Malin redan har arbetat på Göteborgs nation. Tyckte det var jättekul, nu har hon flyttat in på S:a Esplanaden 18 C. Imorgon skall jag med kollegorna till Ven och cykla på eftermiddagen, det verkar som det blir fint väder men det känns att hösten har kommit, kallt och dimmigt på morgnarna. Niklas skall till Abisko den 13/9 och där är det redan minusgrader på nätterna.
    Malin kommer hit och äter middag med Anders och Niklas imorgon. Många kramar till er båda

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Vad kul att få läsa om era äventyr. Varför inte kontakta Ernst o få lite smarta inredningstips ; = )
    Må så gott
    kram Ann

    SvaraRadera
  5. Åhh du är för söt lilla Bu! Haha kommer verkligen jag och Allan få plats? Isåfall vill jag bo med alla nallar! MYS! Puss och kram från lille bää!

    SvaraRadera